5 hasznos mobilalkalmazás edzéshez

5 hasznos mobilalkalmazás edzéshez

Sokszor nem könnyű rávenni magad, hogy felkelj a kényelmes kanapéról, és lemenj az edzőterembe, vagy elindulj futni? Pedig a rengeteg olyan mobilapplikációnak köszönhetően, amik segítséget nyújtanak edzésterv vagy megfelelő étkezés összeállításában, és nem utolsó sorban motiválnak, egyre kevesebb lehet a kifogás.

Hogy inspiráljunk kicsit, összeállítottunk egy ötös listát azokról az alkalmazásokról, amik szerintünk hasznodra lehetnek. A lista közel sem teljes, és nagyrészt szubjektív.

1) MAP MY RUN

Futáshoz az egyik kedvenc alkalmazásunk. Teljes mértékben nyomon követi az egész edzést: méri a lefutott távolságot, időtartamot, elégetett kalóriát, sebességet, szintkülönbséget, mutatja a megtett útvonalat, és el is mentheted az edzésed adatait.

http://www.mapmyrun.com/app/

2) RUNKEEPER
runkeeper
Egy másik szuper app, ami a nevével ellentétben nemcsak futáshoz, hanem akár bringázáshoz, gyalogláshoz, túrázáshoz is hasznos partner. Hasonlóan a Map My Run-hoz, itt is nyomon követheted a teljes edzést, személyre szabhatod az alkalmazást, célokat tűzhetsz ki, és az adatokat elmentheted, vagy ha szeretnéd, akár meg is oszthatod. Ha edzés közben zenét hallgatsz, nyert ügyed van, mivel Spotify integrációval rendelkezik.

https://runkeeper.com/running-app

3) FIT RADIO
fit radio
A FIT RADIO egy zenei stream alkalmazás, ahol DJ-k által kifejezetten sportoláshoz összeállított mixeket találsz. Válogathatsz különböző stílusú zenék, DJ-k vagy edzésformák (pl. erőnlét, spinning, zumba, lépcsőzés stb.) között. Ha nyitott vagy új zenékre, vagy nem akarod te magad összeállítani a zenei válogatást az edzéshez, a FIT RADIO-t mindenképpen próbáld ki!

https://fitradio.com/

4) FITSTAR

fit star
A FITSTAR egyénre szabott edzéstervet állít össze az edzettségi szintednek megfelelően. Először elvégzel néhány olyan gyakorlatot, amikről visszajelzést kell adnod az alkalmazásnak, milyennek találtad. Lehet túl könnyű, nehéz vagy pont jó. Ezek alapján az applikáció összeállítja az ideális edzéstervet számodra.

http://fitstar.com/

5) Nike+ Training Club

nike + training
A Nike+ Training Club applikáció több száz, otthon is elvégezhető gyakorlatot tartalmaz, melyeket profi sportolók és hírességek állítottak össze. A gyakorlatok erőnlétre, kitartásra és mozgékonyságra fókuszálnak három nehézségi szinten. Az app kiértékeli a teljesítményedet, amit megoszthatsz Nike+ barátaiddal is.

http://www.nike.com/hu/hu_hu/c/nike-plus/training-app

Persze számos jó és hasznos applikáció létezik még ezeken kívül. Neked mi a kedvenced?

Tudtad, hogy az edzés közbeni zenehallgatás akár 15%-kal is növelheti a teljesítményt (100 legjobb zene edzéshez)? Hát ragadd meg a sport fülhallgatód és hajrá! 😉

Nézz szét a webáruházunkabn!

Akció!
Elfogyott
Akció!
Elfogyott
14 990 Ft 12 990 Ft
Akció!
Elfogyott
14 990 Ft 12 990 Ft
Akció!
Elfogyott
14 990 Ft 12 990 Ft
Akció!
Elfogyott
Elfogyott
Akció!
Elfogyott
15 990 Ft 13 990 Ft
Akció!
Elfogyott
15 990 Ft 12 990 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük