Szállítási módok

Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassuk el Hozzád a megrendelt termékeket!

 gls GLS Futárszolgálat: Szállítási díj belföldre 1.090 Ft. Csomagod a GLS futárszolgálatnak történő átadásától számítva 24 órán belül lesz kiszállítva a megadott szállítási címre. 10.000 Ft fölötti rendelés esetén INGYENES kiszállítás. A GLS futárszolgálat minden hétköznap 8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat. Utánvét esetén a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A csomag útját nyomon követheted a GLS weboldalán.
gls-csomagpon GLS CsomagPont: Szállítás költsége 1.090 Ft.  Használd ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsd a napi ritmusodhoz. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld, hogy a csomag megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. 10.000 Ft fölötti rendelés esetén INGYENES kiszállítás. Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található. GLS CsomagPont kereső >

Fizetési módok

Fizetés banki átutalással: Megrendelésed kiegyenlíthated banki átutalással. Megrendeléskor egy díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben értesítünk.

Online bankkártyás fizetés:  Bankkártyás fizetési partnerünk a Barion Payment Zrt. A Barion egy biztonságos, sokak által használt, elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel, Barion tárcával, fizetni online áruházunkban. A következő bankkártya tipusokkal tudsz fizetni: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, American Express.
A fizetési szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.  A Barion teljesen biztonságos, hiszen szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítás védi.  A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barionnál való fizetés biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírásai mentén alakították ki. A fizetés a Barion biztonságos felületén történek, hozzánk a kártyaadataid soha nem jutnak el, csak visszajelzést kapunk a Barion felől, hogy sikeres volt-e a fizetés.

barion-card-payment-banner-2016-432x50px

Fizetés az áru átvételekor (utánvét): 

  • Ha futárszolgálatos házhozszállítást (GLS) válaszod, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni. A szállítás díja 10.000 Ft alatti megrendelés esetén 1.090 Ft. 10.000 Ft feletti megrendelés esetében nem számolunk fel szállítási költséget. Utánvét esetén a futárnál csak készpénzes fizetésre van lehetőség. Utánvéttel történő fizetés költsége 500 Ft.
  • GLS csomagpontra történő szállítás esetén készpénzes illetve, ha a felvételi ponton lehetséges, bankkártyás fizetésre van lehetőség. Átvevőpontra történő szállítási díjnak 10.000 Ft alatti rendelés esetén 1.090 Ft-ot számolunk fel. 10.000 Ft feletti rendelés esetén nem számolunk fel szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés költsége 500 Ft.